вторник, 17 марта 2015 г.

Готуємо учнів до ЗНО


Для успішноі підготовки учнів до ЗНО пропонуємо вчителю здійснювати роботу за таким алгоритмом.

1.    Спланувати роботу на рік відповідно тематиці Програми з англійської мови для 11 класу та вимог ЗНО.


2.    Приділяти достатньо уваги розвитку та вдосконаленню навичок та вмінь з аудіювання, мовлення, читання і письма при вивченні кожної теми.

3.    В кожному тематичному блоці планувати повторення та закріплення граматичного та лексичного матеріалу, який учні мають знати по закінченню школи відповідно програмі.

4.    Особливу увагу слід приділяти групам синонімів та антонімів, способам словотворення, вживанню фразових дієслів,  розпізнаванню частин мови та їх місця в реченні.

5.     Тексти для читання мають бути автентичними і відібраними із різних джерел (газет, журналів, довідників, путівників, енциклопедій, реклами, тощо).

6.    Учні мають знати вимоги ЗНО щодо читання (ступінь складності, види тестових завдань з даного виду мовленнєвої діяльності і інструкції щодо виконання того чи іншого тесту).

1 комментарий:

  1. Инстраграмм остается самой популярной на данный момент площадкой для продвижения своего бизнеса. Но, как показывает практика, люди еще чаще подписываются на профили в каких уже достаточное количество подписчиков. В случае если заниматься продвижение своими силами, потратить на это можно очень много времени, потому еще лучше обратиться к спецам из Krutiminst.ru на сайт https://damienxofv88654.goabroadblog.com/15976828/how-to-get-instagram-followers-quickly

    ОтветитьУдалить