среда, 5 октября 2016 г.

1 клас Тема 2 My friends / Мої друзі

Тема дуже цікава і важлива, бо в житті кожної людини є не тільки родина, а і багато друзів. Вивчати цю частину нам допоможе мультфільм про Вінні – Пуха. Подивіться наш мультфільм про кумедного ведмедика і англійський варіант, бо у  підручнику ми зустрічаємо героїв казки А́лана Олекса́ндра Мілна, яких у нашому мультфільмі немає: тигра, кенгуру. Вигадувати історії про ведмедика з тирсою у голові автор почав для свого сина Христофера Робіна, тому головний герой носить його ім’я. Дуже корисно не тільки подивитися мультфільм, а і прочитати з дитиною цю казку, бо вона завоювала популярність у всьому світі.

Урок № 17    Давай спитаємо про друга

Дівчатка у школі питають ведмедика, чи є у нього друг, і він радісно відповідає, що його звуть Кристофер Робін, Він гарний хлопець. 

           - Have you got a friend? 
           – Yes, I have. His name is Christopher Robin. He is a nice boy.

Наспів про друга “A Friend” допоможе вивчити подібні питання і відповіді на них. Дитина уявляє себе ведмедиком і розповідає про свого друга і про дітей у класі за зразками (вправи 3, 4).

           I have got a friend. His name is…. He is a nice boy.
           I have got a friend. Her name is… She is a nice girl. 

Нагадую, що на синьому полі написані зразки речень, питань і відповідей, які слід тренувати вдома і вчити ( вправи 4, 5).

Пам’ятайте, що розповідаючи про дівчинку або жінку, ми кажемо she (вона), her (її), а говоримо про хлопчика або чоловіка – he (він), his (його).   

Комментариев нет:

Отправить комментарий