четверг, 13 октября 2016 г.

1 клас Урок № 21

Давай опишемо друзів

Нещодавно Христофер Робін ходив до лісу відвідати Вінні. А тепер він запросив друга до себе і представляє ведмедика своїй подружці:
           This is my friend. He is small and nice.
           (Це мій друг. Він маленький і гарний.)
На уроці ми складаємо різні діалоги. Привертаємо увагу “Look!” («Подивись!») і представляємо друга “That is my friend.” (То мій друг.) Надаємо трохи додаткової інформації. He is small and nice. (Він маленький і гарний.).

Після знайомства подружка Клара каже, що він (Вінні) їй дуже сподобався (I like him a lot.), бо вона ввічлива і добра дівчинка. Наші діти теж ввічливі і добрі, тому цю фразу вивчать із задоволенням. Ми вже знаємо багато займенників. І серед них my «мій», your «твій» («ваш»), his «його», her «її». Зверніть увагу на той факт, що коли тварини стають героями казок або дуже близькі нам (бо живуть у наших сім’ях), то в англійській мові замість it ми вживаємо he, she, ніби – то ми розповідаємо про людей. Ось чому у віршику, який ми вчимо на цьому уроці, Піглет – he (він), Віслючок – he (він). За зразком діалогів уроку діти розповідають про своїх друзів (вправа 4) і складають діалоги про друзів. 

Комментариев нет:

Отправить комментарий