понедельник, 26 ноября 2018 г.

4 клас Урок 3 (2.5)

На цьому уроці ми знайомимося ближче з британськими видами спорту. Ми знаємо такі ігри як футбол та теніс, які є популярними і в Україні. А розповідь Генрі допоможе нам дізнатися більше про регбі.











Впр. 7. Прочитай і скажи, у якому виді спорту брат Генрі є гарним.

Дорогий Тарасе, 
Радий почути, що діти в Україні полюбляють займатися британськими видами спорту – тенісом та футболом. Це справді чудово, що нам подобаються однакові види спорту.
Ти питав мене про регбі. Це також британський вид спорту. Регбі більш популярне серед хлопців. Зазвичай 16 гравців грають овальним м’ячем. Вони можуть грати не тільки ногами, як у футболі,  але вони можуть використовувати і руки. Мій старший брат Джон – капітан шкільної команди з регбі. Я щасливий (радий) розповісти тобі, що команда Джона з регбі – чемпіон нашого міста. Щороку вони виграють чемпіонат з регбі. Джон та його друзі – гарні спортсмени. Вони справжні спортивні герої у нашомі місті. Будь ласка, напиши про українські види спорту та спортсменів. 
                                                                                                                                                                                                               Твій,                                                                                                                            Генрі.


Впр. 8. Правильно чи неправильно?

1. True.
2. False. Henry knows a lot about rugby.
3. False. They use not only their hands but also their feet.
4. False. Henry’s elder brother John can play rugby well.
5. True.































Комментариев нет:

Отправить комментарий