пятница, 11 ноября 2016 г.

1 клас Урок № 31

Давай спитаємо, які іграшки мають твої друзі


Мишачий король питає у дівчинки: “Have you got a toy car?” (У тебе є іграшкова машина?) “Have you got a zebra?” (У тебе є зебра?) Якщо іграшка є, то відповідаємо:“Yes, I have.” (Так. (я маю).) А якщо немає, то кажемо: "No, I haven’t.” (Ні. (я не маю).). Подаючи іграшку, кажемо: “Take it, pease.” l(Візьми її, будь ласка.)



Впр. 2 : називаємо іграшки, які бачимо у чарівній скриньці:

                    “I have got a plane, …” ( У мене є літачок,…)

Наспів впр. 3 “Have you got a house?” (У тебе є дім?) допоможе вивчити подібні питання та різні варіанти відповідей, щоби спитати друзів про предмети на малюнках впр. 4.

Можна організувати гру за зразком впр.5, ховаючи іграшку і за допомогою декількох речень описуючи її та допомагаючи друзям здогадатися, що ви сховали. 

                     “It is big (small). It is brown (…,…). What is it?”  

Додаємо до нашого чарівного конвертика ще дві приголосні: Zz, Gg. Називаємо слова з цими літерами на малюнку уроку та повторюємо слова впр. 6:

           Zz: zebra, zoo
           Gg: grey, green, grandma, grandpa, got

А вдома тренуємо фрази уроку та домальовуємо іграшки у скриньці Мишачого короля. Не забувайте прописувати літері і вчити їх! На уроці ми дістаємо вже 7 літер з конвертика і повторюємо. Пам*ятайте: у конвертик складаємо тільки ті літери, які вчимо. Можна діставати їх вдома і тренувати. Але не забувайте принести їх на урок, бо нам складно вчити їх без постійного тренування. 

Комментариев нет:

Отправить комментарий