понедельник, 18 января 2016 г.

Працюємо дистанційно. 11 клас

Наші зимові канікули продовжилися. Але процес навчання не зупиняється. Щоб легше було вивчати матеріал після вимушеної перерви, давайте виконаємо деякі завдання дистанційно. 

В 11 класі ми починаємо семестр iз вивчення дуже важливої і цікавої теми про проблеми оточуючого середовища. На цьому тижні у нас мало бути 3 уроки. Тому я розпишу завдання на кожен урок окремо. 

1 урок: 

Ex.1, p.132. Which of the things that the poet mentions are wants and which are needs. (Прочитати вірш  і визначити для себе, що ж потрібно вам у житті, що є необхідністю, а без чого можна обійтися).

Ex3, p.133 – 136. Learn the words on page 135 (вивчитиь слова на стор. 135), read the interview with the threoretical physicist on the future (прочитайте інтерв'ю з Містером Фринтоном, физиком-теоретиком, який розмірковує про проблеми нашого суспільства, пов'язані з погіршенням оточуючого середовища. Він виділяє дві основні проблеми, які необхідно вирішити в першу чергу, щоб забезпечити можливість нашому людству  вижити в постійно змінюваному суспільстві. Це проблеми з забезпеченням енергією та їжею. В інтерв'ю обговорюються інші проблеми. Уважно прочитайте).

Ex. 4, p. 137 Write using the phrases. What are your personal reactions to the article? (напишіть, що зацікавило, що шокувало, що занепокоїло Вас найбільше, і що ви вважаєте найбільш та найменьш  вирогідним, спираючись на цей текст).

2 урок: 

Read the text of Ex. 6, p.137 – 138. Fill in the table after it. (Прочитати  текст вправи 6, с.137, заповнити таблицю після тексту про  проблеми, про які йдеться у тексті, причини   та наслідки їх виникнення. 

Ex 7, p.138 Write your opinion on one of the questions: (Напишіть свої міркування щодо цих проблем та наслідків для нашої країни).


3 урок:

Learn the words on page 139, 140.(Вивчити слова на стор. 139, 140) 

Read the text of Ex. 3, p. 140. Match the words with their definitions. (Прочитати  текст  впр. 3, с. 140, поєднати слова з їхніми визначеннями). 


Do Ex 4, p. 141. Complete the sentences with some of the words and word – combinations of Ex 3. (Письмово виконати впр 3, 4 стор. 140 – 141).

Комментариев нет:

Отправить комментарий