вторник, 6 декабря 2016 г.

2 клас Урок № 32

Learn to count   Вчимося рахувати


Коли ми вчили числівники, ми складали приклади і рахували. Подібні речення читаємо у впр.1: “How much is three and ten?” (Скільки 3 + 10?). “Three and ten is thirteen.”(3 + 10 = 13). “You are right.” (Ти правий.). На малюнку є книга з прикладами. На уроці ми рахуємо разом, не забувайте вдома повторити всі приклади. 



Зверніть увагу: числівники від 13 до 19 утворюються за допомогою суфіксу –teen [ti:n], який додається до числівника першого десятку. Змінюються тільки 3-13 (three - thirteen), 5-15 (five - fifteen). Всі інші просто візьмуть суфікс: 4 – 14 (four - fourteen), 6 – 16 (six - sixteen), 7 -17 (seven - seventeen), 8 – 18 (eight - eighteen), 9 – 19 (nine - nineteen). Десятки утворюються за допомогою суфіксу –ty [ti], який знову додається до першого десятку. (Скачати можна тут). 
Віршик “How old?” (Скільки років) допоможе вивчити подібне питання та відповідь і речення “I have got a sister (brother).”(У мене є сестра (брат).). Не забувайте вдома спитати, скільки років родичам (he - він, she - вона). Читаємо числівники (впр.5) та рахуємо (впр.6, 7)

Комментариев нет:

Отправить комментарий