среда, 14 сентября 2016 г.

2 клас Урок № 5

Ask where your friend is from    Спитай, звідки твій друг



До  Майка та Джейн завітали двоюрідні брат та сестра (cousins). Діти представляють їх Мері, “Please, meet Lily, our girl – cousin.” (Будь ласка, познайомтеся з Лілі, нашою кузиною.) “And that is Leo, our boy – cousin.” (А то Лео, наш кузен.). Мері каже: “Nice to meet you. I am Mary.” (Приємно познайомитися. Я Мері.) Лео каже, що він теж радий познайомитися ("Glad to meet you too."), а Лілі питає Мері , звідки вона. ("Where are you from?”). “I am from Britain.”( Я з Британії.), відповідає Мері. Ми вже вчили подібні фрази знайомства. Тож повторюємо їх, розігруємо подібні діалоги з друзями.

Віршик вправи 2 “Where are you from?” допоможе нам вивчити подібні фрази та запам’ятати прапори країн: Spain (Іспанії), Ukraine (України) та Britain (Британії).

Ми вчимо (вправa 3), як питати “Where are you from?” (Звідки ти?) і відповідь “I am from Ukraine.”(Я з України.)

Розмовляючи  з друзями (впр.4), використовуємо початки фраз, пам’ятиючи, що про дівчинку – друга (подружку) ми кажемо she, her , а про хлопчика – друга – he, his.

  I have got a friend (a boy – friend). His name is Dan. He is 7. He is from Britain. 
  I have got a friend (a girl –friend). Her name is Lily. She is 7. She is from Ukraine. 

На перервах та вдома можна виготовити  невеличкі прапори різних країн та грати, представляти друзів з різних країн (міняти прапорці).

Продовжуємо вчитися читати, використовуючи вправи 5, 6. Наступна голосна Ii у відкритому ([ai]) та закритому([i]) складі та дві приголосні Ww ([w]), Ll ([l])

А вдома слід  з поданих слів скласти питання  (“Where are you from?”)  та відповідь (“I am from Ukraine.”).  

Комментариев нет:

Отправить комментарий