воскресенье, 4 сентября 2016 г.

Вітаю Вас, учні 2 класів!

Ви вже подорослішали на цілий рік. Сподіваюся, що Ви гарно відпочили минулого літа і з новими силами почнете працювати у 2 класі. Ми продовжуємо вивчати англійську мову і будемо розповідати про сім'ю та друзів, про відпочинок і дозвілля, про природу і погоду, про свята і традиції, про школу і шкільне життя. В минулому році ми вже спілкувалися на подібні теми. В цьому році ми повторимо те, що вивчали, і доповнимо новим цікавим матеріалом. Сподіваюся, що ми будемо плідно працювати на уроках і вдома. Розраховуємо на допомогу батьків (читайте поради першокласникам). 

Повторення

Урок №1 
Greet your friends (Давай привітаємо друзів)
Всі учні раді поверненню до школи. Вони вітають один одного (“Hi! Hello!"), питають, як справи ("How are you?"), і кажуть, що раді бачити знову (“Glad to see you again."). Наспів “Back to school” (Знову до школи) допоможе вивчити, як правильно сказати, що літо закінчилося (“Summer’s over”), як весело! (“Oh, what fun!”) ,і прийшла школа (заняття у школі) (“School has come.”)

Вітаємо героїв казок, з якими ми знайомилися минулого року: Попелюшку (Cinderella), ведмедика Вінні (Winnie), Дороті (Dorothy), Лускунчика (the Nutcracker) та своїх домашніх за зразком:

- Hi, Cinderella! How 'are you?
- Fine. Thanks. And how are 'you?

А потім розповідаємо, що вміє цей герой. Скажіть, що Ви теж вмієте це робити: 

Cinderella can dance. I can dance too.

В минулому році ми вивчали алфавіт. Давайте його постійно повторювати, бо написання слів в англійській мові доволі складне. Часто треба промовити по літерам (spell the word), щоб не помилитися. Вправа 5 допоможе нам повторити знайомі слова і промовити їх по літерам. Подібну роботу слід часто проводити вдома і практикувати спелінг (spelling) слів.

Вдома слід написати про себе у зошиті у клітинку:

                            2 September
                              Classwork
      I am 7 now. I can read and write.

На урок принести ще один зошит у клітинку, щоб я могла зібрати і написати завдання.

Комментариев нет:

Отправить комментарий