понедельник, 5 сентября 2016 г.

2 клас Повторення

Урок №2 

Talk about yourself and your friends   Розповідай про себе та своїх друзів


























У класі в цьому році з’явилася нова учениця, з якою ми знайомимося (“What is your full (повне) name?”) і питаємо, скільки їй років (“How old are you?”). Зверніть увагу, що «full name»  означає повне ім’я та прізвище.
За зразком цих речень розповідаємо про себе:

         My full name is… I am 7. I have got many friends (toys).

Впр. 3 Складаємо діалоги з друзями за зразком і розповідаємо про свої іграшки. На уроці ми це робимо разом. Вдома бажано проговорити всі діалоги та розповісти про всі іграшки.

Впр. 4 Розповідаємо про казкових героїв: дівчинку Little Red Riding Hood (Червону Шапочку) та хлопчика Christopher Robin (Христофера Робіна). Не забувайте, що коли ми розповідаємо про дівчинку, ми кажемо she, her (вона, її), а коли йдеться про хлопчика, ми кажемо  he, his (він, його).

It is Little Red Riding Hood. She has got a red hat on. Her hair is dark and long. She is very kind.

It is Christopher Robin. He has got a nice suit on. His hair is short. He is very clever.

У минулому році все, що потрібно було вивчити вдома, було на синьому фоні. В цьому році зразки для повторення і вивчення вдома автори беруть у блакитну «хмаринку» (впр.5). Не забувайте постійно тренувати подібні фрази.

У 2 класі вдома буде обов’язкове читання. Починаємо зі слів, потім перейдемо до речень і невеличких текстів. Чим краще ви будете виконувати подібні вправи з самого початку, тим краще Ви будете читати англійською.

Домашнє  завдання: прочитайте впр. 6 і напишіть у зошиті впр. 7

Комментариев нет:

Отправить комментарий